Download : Aansluitinformatie Extern

Portfolio ontvangstprotocollen
De MPL Alarm en Communicatie Centrale kan meerdere soorten protocollen vanbeveiligingssystemen ontvangen, dit via nieuwe VRKI richtlijnenIn onderstaande informatie staan:

Voor Analoog: De meldbank nummers.

Voor IP: De IP-adressen; poortnummers; transmissieprotocol en Polling tijden.Voor Analoog: De meldbank
Door u als alarminstallatie installateur kunnen deze in geprogrammeerd worden om bij de juisteontvanger uit te komen.

Onderstaande informatie is volgens de nieuwe richtlijn VRKI alarmtransmissie NEN-EN 50136-1opgesteld waarbij:SP-2 het oude AL-1 vervangtDP-3 het oude AL-2 vervangt

Pollings tijden:

Bij de Pollings tijd staat de tijd in seconden waarop de lijn wordt bewaakt. Alarmsystemen moetenpollen op een lagere waarde dan de bewakingstijd.advies hierin is om de polling tijd lager in te stellen dan de helft van de bewakingstijd:voorbeeld1: bewakingstijd van 180 seconden, helft van 180sec is 90 secondenpollings tijd moet gelijk zijn of kleiner dan 90sec.voorbeeld2: bewakingstijd van 90.000 seconden, helft van 90.000sec is 45.000 secondenpollings tijd moet gelijk zijn of kleiner dan 45.000sec.IP-VPN:bij alarm transmissie over IP-VPN geldt er een vooraanmelding van minimaal 2 werkdagen.

Omzettingen:

Aansluitingen vanuit Nijkerk welke worden omgezet en niet in het omzettingen deel van hetoverzicht voorkomen zul